Bloemen en planten abonnement

Een abonnement op bloemen en planten verzorgt Putker Bloemtiek zowel zakelijk alswel voor privégebruik.

Volgens de afspraak leveren wij op een vooraf afgesproken frequentie (bijvoorbeeld wekelijks) een boeket in vaas of arrangement af en nemen de oude vaas of arrangement weer mee retour. U hoeft er dus niets aan te doen (alleen indien nodig, het bijvullen van water).

Het is ook voor bedrijven mogelijk om een bloemen abonnement af te sluiten. Dan levert u bijvoorbeeld een lijst aan met verjaardagen van medewerkers of klanten en zorgt Putker Bloemtiek ervoor dat er op iedere verjaardag of bij ieder jubileum een mooi boeket klaar staat. Dit wordt door ons bij u op kantoor of bezorgd of bij de medewerker of klant thuis of op kantoor. Ook kan Putker Bloemtiek er middels een bloemen abonnement voor zorgen dat u wekelijks een mooi vers boeket bloemen op de balie of op uw bureau heeft staan.

Hydrocultuur voor bedrijven

Wilt u dat uw kantoor er sfeervol uitziet maar komt u er zelf niet aan toe om de planten en bloemen te onderhouden? Putker Bloemtiek is gespecialiseerd in het leveren en onderhouden van hydrocultuur, bloemen en plantenbakken aan kantoren. Hierbij verzorgt Putker Bloemtiek indien gewenst niet alleen de levering, maar ook het onderhoud inclusief het water geven van de planten. Wij hebben een zeer ruim assortiment plantenbakken van diverse materialen zoals aardewerk, hout, RVS, kunststof, aluminium, lood en glas. Mocht er in uw kantoor een plant uitvallen dan vervangt Putker Bloemtiek de beplanting voor u. Dit alles is opgenomen in het service contract. Putker Bloemtiek werkt samen met gerenommeerde partners die gespecialiseerd zijn in hydrocultuur.

Putker Bloemtiek kan service contracten op maat met u overeenkomen waarbij u altijd verzekerd bent van een sfeervol interieur op kantoor en bijvoorbeeld een mooi boeket of bloemstuk op de balie of op het bureau. Putker Bloemtiek komt dan regelmatig langs om de vazen en/of boeketten te vervangen en om de beplanting te verzorgen en water te geven. Voor meer informatie hierover verwijzen we u naar het tabblad 'Kantoorbeplantingen'.

Abonnement verzorgen planten bloemen, water geven, leveren plantenbakken Amersfoort Putker Bloemtiek Abonnement verzorgen planten bloemen, water geven, leveren plantenbakken Amersfoort Putker Bloemtiek Abonnement verzorgen planten bloemen, water geven, leveren plantenbakken Amersfoort Putker Bloemtiek