promotion

Boeketten

Boeketten opgemaakt met verse bloemen

Al onze bloemen kopen wij voor dag en dauw vers in op de veiling. In onze bloemenwinkel aan de Noordewierweg 151 in Amersfoort staan dagelijks diverse bloemen en boeketten voor u klaar om zo mee te nemen, maar wij maken ook graag een boeket voor u op maat.

Graag houden wij rekening met uw voorkeuren met betrekking tot de vorm, kleuren, bloemensoorten en budget bij het maken van uw boeket. Putker Bloemtiek kan diverse stijlen boeketten voor u op maat maken. Zo kunt u kiezen voor:

  • Klassieke boeketten;
  • Romantische boeketten;
  • Moderne en/of strak vormgegeven boeketten;
  • U kunt het natuurlijk ook aan ons overlaten en u laten verrassen!

Ons dagelijks assortiment bloemen bestaat gemiddeld uit 80 soorten verse bloemen en daarmee kan Putker Bloemtiek aan nagenoeg iedere wens voldoen.

Boeketten, bloemen en abonnementen

Wij zien u natuurlijk graag regelmatig terug in onze winkel om creatieve ideetjes op te doen, maar het is ook mogelijk om een bloemenabonnement af te sluiten. Voor patriculieren spreken we de frequentie van bezorgen af alsmede de bijzondere dagen in het jaar dat u bloemen aan uw partner wenst te bezorgen.

Bloemen, boeketten en planten voor bedrijven

Voor bedrijven levert u bijvoorbeeld een lijst aan met verjaardagen van medewerkers of klanten. Wij zorgen er dan voor dat er op iedere verjaardag een mooi boeket klaar staat bij u op kantoor of bezorgd wordt bij de medewerker of klant thuis. Ook kan Putker Bloemtiek er middels een bloemenabonnement voor zorgen dat u wekelijks een mooi vers boeket bloemen op de balie of op uw bureau heeft staan. Uiteraard verzorgen wij ook graag uw bloemen en plantenbakken.