promotion

Kantoorbeplanting kantoor planten, onderhoud van planten en hydrocultuur

Putker Bloemtiek is gespecialiseerd in het leveren en onderhouden van plantenbakken aan kantoren. Hierbij behoort ook hydrocultuur tot de mogelijkheden. Putker Bloemtiek werkt samen met gerenommeerde partners die gespecialiseerd zijn in hydrocultuur, zoals Nieuwkoop. Klik hieronder op de afbeeldingen voor meer informatie over deze leverancier:


Putker Bloemtiek kan service contracten op maat met u overeenkomen waarbij u altijd verzekerd bent van een sfeervol interieur op kantoor en bijvoorbeeld een mooi boeket of bloemstuk op de balie of op het bureau. Putker Bloemtiek komt dan regelmatig langs om de vazen en/of boeketten te vervangen en om de kantoorbeplanting te verzorgen en water te geven.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Putker Bloemtiek op telefoonnummer: 033-4632036. Na een gesprek waarin uw wensen geinventariseerd worden kan Putker Bloemtiek u een vrijblijvende offerte voor uw kantoorbeplanting op maat doen toekomen. Het is ook mogelijk om een bloemenabonnement af te sluiten. Dan levert u bijvoorbeeld een lijst aan met verjaardagen van medewerkers of klanten en zorgt Putker Bloemtiek ervoor dat er op iedere verjaardag een mooi boeket klaar staat bij u op kantoor of bezorgd wordt bij de medewerker of klant thuis.

Planten zijn gezond
Wetenschappelijk onderzoek heeft door de jaren heen steeds weer aangetoond dat planten een positief effect hebben op onze gezondheid. Planten houden het klimaat gezonder en stabiel. Ze verdampen water via de bladeren, absorberen warmte (en geluid) en zuiveren de lucht van stof en verontreinigingen. Uit onderzoek blijkt ook dat zicht op planten stress vermindert en onze creativiteit en productiviteit bevordert. Kortom, we voelen ons lekkerder bij planten en dat komt onze prestaties ten goede. Er is zelfs aangetoond dat planten naast een hogere productiviteit ook zorgen voor een lager ziekteverzuim en een lager stressniveau. Voor meer informatie kunt u terecht op www.plantsforpeople.org.

Kantoorbeplanting, abonnement verzorgen planten bloemen, water geven, leveren plantenbakken Amersfoort Putker Bloemtiek Kantoorbeplanting, abonnement verzorgen planten bloemen, water geven, leveren plantenbakken Amersfoort Putker Bloemtiek Abonnement verzorgen planten bloemen, water geven, leveren plantenbakken Amersfoort Putker Bloemtiek Kantoorbeplanting, abonnement verzorgen planten bloemen, water geven, leveren plantenbakken Amersfoort Putker Bloemtiek Abonnement verzorgen planten bloemen, water geven, leveren plantenbakken Amersfoort Putker Bloemtiek