promotion

Creatieve workshop bloemschikken.


Altijd al eens een creatieve workshop willen bijwonen of inhuren? Kunstvoorwerpen, bloemen en glassieraden is maar een kleine greep uit de vele materialen en mogelijkheden.

Putker Bloemtiek verzorgt creatieve workshops in de winkel of op lokatie met verschillende materialen en thema’s. Putker Bloemtiek heeft al voor diverse bedrijven workshops ter plaatse verzorgd, bijvoorbeeld als personeelsfeest of uitje tijdens de feestdagen.

Zo zijn er Paas-workshops en Kerst-workshops, maar ook een workshop waarin men zelf glassierraden kan maken. Vele verschillende workshops en materialen om mee te werken. Voor een idee van de verschillende mogelijkheden kunt u hieronder de foto’s bekijken van enkele eerder gedane workshops. Ook voor mensen die geen enkele ervaring hebben in het werken met bloemen of glas is deze workshop heel geschikt. Tineke Putker stemt de workshop af op de cursisten en bij grotere groepen komt zij niet alleen zodat er voldoende begeleiding voor iedereen is.

Een workshop is altijd gezellig en iedereen gaat met een mooi zelfgemaakt product (eventueel met hulp van Tineke) naar huis. Ook heel leuk om iemand een workshop cadeau te doen! Bijvoorbeeld voor een verjaardag of gewoon voor de gezelligheid, samen een leuk uitje. Vanzelfsprekend wordt iedereen goed verzorgd met wat lekkers en een kop koffie of thee.

Leuk en gezellig om eens op een andere manier met elkaar te werken. Interesse of nadere informatie gewenst? Bel even en vraag naar Tineke Putker. Of mail naar info@putkerbloemtiek.nl en geef aan dat u interesse heeft in de workshops. Sommige workshops zijn snel vol, dus vraag tijdig naar de planning!

Opgeven kunt u in de winkel of per mail, na aanbetaling van 10 euro is uw plekje gereserveerd.

Kijk voor de meest actuele updates op onze Facebookpagina!

 

Dinsdag 12 december kerstworkshop       35,00 euro.  

Woensdag 13 december kerstworkshop   35,00 euro

 

Foto